Nu e pentru prima data cand evenimentul The Distinguished Gentleman’s Ride ajunge in Bucuresti. Noi am fost si la editiile trecute si setimentul este inedit. Trebuie sa ma crezi pe cuvant ca oricat ar parea de hipsteresc este un eveniment pur barbatesc.

Motociclete custom, domni ferchezuiti, la papion, insa care mai strang un surub si carora inca li se vede pe palme munca la frumusetile care  prind viata atunci cand le dai cheie. Cam asa s-ar descrie scurt The Distinguished Gentleman’s Ride.

Este un eveniment caritabil care se petrece simultan in 650 de orașe din întreaga lume. Vor participa peste 120.000 de rideri iar ținta pentru strângerea de fonduri este de 6 milioane de dolari pentru lupta impotriva bolilor masculline. Până acum s-a reușit colectarea a peste 3 milioane de dolari. Donațiile sunt adresate luptei împotriva cancerului de prostată și a bolilor mintale.

Si daca tot ne plimbam pe motocicleta, atragem atentia ca ar trebui sa mai mergem si pe la doctor din cand in cand – oricat de barbati feroce ne consideram. nt maladii conexe iar rata de creștere este îngrijorătoare – 3 din 4 sinucigași sunt bărbați, 510.000 de bărbați se sinucid zilnic la nivel global, mai exact 1 persoana/ minut.

Totodata, The Distinguished Gentleman’s Ride reuseste sa schimbe perceptia negativa asupra motociclistilor pentru ca e o plimbare extrem de eleganta.

Comunicatul baietilor spune asa:

  •  De reținut este că motociclete agreate la DGR sunt cele din zonele retro, neo retro, custom, scutere retro, pentru a se menține spiritul inițial de la care a pornit această acțiune. Anul acesta, coloana moto va fi condusă de noul Triumph Bobber Black Edition. Fiecare proprietar își va scoate la lumină motocicleta de colecție – câteva din cele anunțate: Triumph Steve McQueen, Jawa Senna, Harley-Davidson vintage, etc. Totodată, constructorii autohtoni de motociclete custom vor profita de oportunitate ca să își etaleze ultimele creații – de la café racere, la scramblere, trackstere și alte proiecte mai greu de definit.

Toate datele de înscriere, donare și detaliile despre DGR 2018 pot fi accesate pe site: www.gentlemansride.com/rides/romania/bucharest .

Ne vedem duminica!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.