Ai terminat scoala de soferi, ai luat permisul si parca nu esti chiar atat de sigur pe veleitatile tale de motociclist. Sau ai deja ceva experienta si ai inteles ca nu esti “semi-zeul” strazilor si ca mai sunt multe de invatat. In ambele situatii nu ar strica sa urmezi cursuri de perfectionare. Sunt in Romania destule scoli, iar preturile nu mai sunt chiar atat de pieperate ca acum 10 ani. Cu siguranta multi dintre noi am vazut Twist of the Wrist, filmul lui Keith Code. De data asta poti beneficia de toate atentia instructorilor lui Keith Code pe circuitul de la Adancata in cadrul California Superbike School!

Anul acesta se organizeaza doua sesiuni de cursuri, pe 21 septembrie si 15 octombrie. 

Cum se desfasoara cursul? AICI

Scoala de pilotaj are mai bine de 45 de ani de activitate, iar instructorii ei au castigat peste 65 de campionate mondiale si regionale. California Superbike School este recunoscuta pentru modul in care tehnicile de pilotaj sunt predate, iar modul corect de a pilota motocicleta este inteles de cursanti.

Cursurile scolii sunt structurate pe patru niveluri, de la identificarea si abordarea celor mai frecvente sase erori facute atat de incepatori cat si de pilotii profesionisti, pana la dezvoltarea unui program personalizat pentru fiecare cursant in parte, in ultimul stagiu.

”Scopul nostru este sa avem cea mai bine organizatascoala profesionista din lume. Concentrarea zilnica este ca elevii nostri sa plece cu o mai bunaintelegere a procesului de abordare a curbelor, mai putine incertitudini si o bunaincredere in propriile lor abilitati. Acesta este standardul prin care judecam propria noastra performanta “. Keith Code, fondator.

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.