Pe la inceputul lunii martie scriam AICI despre ghidurile baietilor de la Carpathian 2 Wheels. Un proiect care scrie o poveste pentru fiecare rider si care iti propune trasee accesibile fie ca sunt pe sosea, fie ca sunt in afara ei. In primavara asta, Carpathian 2 Wheels Guide duc aventura in natura. Acolo unde poti sa simti fiecare adiere de vant, fiecare mireasma de fan si poti sa vezi fiecare pasare care zboara din lan la auzul motocicletei. Parca o sa vezi lucrurile altfel, nu?

Traseul din ghidul “Romania Off-Road” are 3000 de km si poate fi parcurs atat de bikeri, cat si de biciclisti sau pasionati de aventura pe 4 roti. Cei doi Two Wheels Guideri au ales rute publice, in afara arealelor protejate, cat sa poti sa te bucuri in tihna de satul romanest.

Toata ruta a fost batuta de Calin si Sabin in fara anului trecut, iar aventurile au fost impartite pe 13 capitole. Sunt notate in ghid sectoarele dificile, iar baietii au propus si variante de ocolire.  Daca te ingrijorezi ca nu o sa ai unde sa pui capul pe perna, ghidul rezolva si problema asta. Sunt notate cateva locuri unde poti ramane peste noapte si pensiuni sau campinguri.

Ce-i de vazut pe traseu? Cazanele Dunării, operele lui Brâncuși din Tg. Jiu, orașul Sibiu, Valea Oltului, Transfăgărășanul, bisericile fortificate din Transilvania, Cetatea Râșnov, Muntele Ceahlău, ceramica de la Marginea, mănăstirile din Moldova, culmile din Bucovina, Satele din Maramureș, orașul Cluj-Napoca, Platoul Padiș, Țara Moților, Satele din Munții Poiana Ruscă sau Banatul Montan.

Ghidul se poate gasi in varianta print in romana, engleza si ceha, dar e disponibil si pe Android și iOS, printr-o aplicație mobilă cu o funcție de navigare offline.

 

 Rezumatul ghidului “Romania Off-Road”www.carpathian2wheelsguide.com

  • traseu de 3000 de km pe drumuri secundare și neasfaltate
  • descrieri detaliate împărțite în 13 segmente (capitole)
  • hărți generale cu fiecare segment
  • obiectivele turistice cele mai interesante din apropierea traseelor
  • grafice cu tipul de drumuri
  • sectoarele dificile sunt menționate și sunt propuse variante de ocolire
  • track-uri GPS și coordonatele obiectivelor disponibile pe website-ul nostru
  • acces la aplicație mobilă cu funcționalitate offline
  • unități de cazare recomandate

Spor la facut bagaje!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.