Este unul dintre modelele pe care toata piata moto de aventurieri il asteapta de cativa ani buni. Cum ar fi sta stai la semafor si sa te trezesti ca pe langa tine apare motocicleta la care salivezi de vreo 2 ani? S-a intamplat jurnalistilor moto.it din Milano care au fost surprinsi de Yamaha Tenere 700!

Asa e soarta, ca de multe ori sansa trece foarte aproape de tine, chiar sub ochii tai. Asta s-a petrecut cu jurnalistii italieni care au zarit in trafic o motocicleta dubioasa. Ce sa fie, ce sa fie?  Si-au dat repede seama ca este un prototip de Yamaha Tenere 700

Sigur nu au gresit pentru ca modelul Yamaha Tenere 700 surprins pentru ca avea logoul nipon. Prototipul putea fi folosit atat pe strada, cat si in off-road. Totusi ceea ce au vazut italienii e aproape de motocicleta de serie: scărițele pentru pasager, bordul, suporturile pentru semnale, cricul, dar si furca – pentru ca au fost zarite acele “ochiuri de pisica”, obligatorii pentru productia de serie.

Chiar daca motocicleta purta un usor camuflaj pare solutia pe care o tot asteptam: garda la sol inalta, o motocicleta usoara si ambivalenta, o arma de adventure-touring!

Stim deja ca propulsorul va fi imprumutat de la MT-07, asa ca asteptam noul Tenere 700 la Salonul Moto de la Milano.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.