Nu e pentru prima data cand importatorul mioritic, Motodynamics si Yamaha Motor Europe purced la o asemenea treaba. E foarte simplu: e a treia editie a Yamaha MT Tour, adica oamenii astia scot la test 20 de motociclete din gama MT. La ce ne putem astepta anul asta?

Au mai fost doua editii de Yamaha MT Tour si daca neuronii mei nu au inghetat, cele doua editii s-au petrecut in cadrul SMAEB. Atmosfera de acolo este arhi-cunoscuta: vanzoleala mare, gura-casca, lume multa-oameni putini.

Daca vrei sa iei parte Yamaha MT Tour anul acesta te poti inscrie AICI!

Ar fi fost cazul ca oamenii astia sa se mute intr-un loc care sa fie doar al lor. “Asadar si prin urmare”, anul acesta Yamaha MT Tour se aşază la Mall Promenada. Pai unde sa ne placa noua mai tare si mai tare decat la mall?! Deci e usor de ajuns: ai ditamai spatiul, ai mijloace de transport – ca parca vad vreo doi venind cu casca in brate in metrou…

Apropo de casti: tot la Yamaha MT Tour, Shark isi va prezenta castile care, zic ei, s-ar potrivi la gama de nakeduri, iar Akrapovic e responsabil cu galagia si ne prezinta evacuarile pe care toata lumea si le doreste, putina lume le plateste…

Despre cum o sa ne comportam la o zi de test, o sa scriem aici zilele astea – ca pare-se ca si aici n-am inteles noi, motociclistii mioritici, cum sta treaba si care-i sensul unui ride test-day in viata noastra.

Daca vrei sa incerci toata gama MT a producatorului din Iwata: de la cei cu sanu’n gura, pan’ la cei cu barba sura – adica de la motocicletele de 125cc, pana la suradele musculoase MT09 SP si MT10 SP (cu care noi ne-am dat AICI), trebuie sa urmezi coordonatele:

– 31martie – 1 aprilie

– Mall Promenada: Calea Floreasca nr 246B, adica aici:

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.