Nu mai avem mult si sezonul incepe asa cum se cuvine, iar eu stau de cateva luni si-mi fac planuri. Dat fiind ca foarte mult timp liber pentru unul ca mine nu s-a inventat, ma gandeam sa incerc sa descopar toate cotloanele tarii noastre si ale vecinatatilor nu foarte indepartate. Da, nu suna rau, insa e al naibii de greu sa aduni informatii. Pana cand am primit un ghid, un ghid tare interesant care mi-a raspuns la toate intrebarile astea: Carpathian 2 Wheels Guide.

Ce-s carticelele astea? E foarte simplu: sunt tot ce ai nevoie pentru a sti unde sa pleci la plimbare. O gasca faina de baieti s-a plimbat, au notat, au adunat informatii si ne spun si noua pe unde sa ne plimbam, ce avem de vazut, unde sa ne cazam si la ce service sa apelam in caz de nevoie.

E adevarat ca propun si trasee off-road, insa unde ar mai fi aventura daca totul s-ar petrece pe asfalt?! Ghidul care priveste Romania ne explica mai toate traseele interesante si virajate. Ai acolo toate informatiile pentru o calatorie reusita: unde poti manca bucataria zonei, care sunt monumentele, care e “anatomia” traseului, care este istoricul zonei. Cam asa arata unul dintre ghidurile Carpathian 2 Wheels Guide

Exista mai multe editii: un ghid general despre drumurile misto de la noi din tara, unul despre Muntii Apuseni (insa acolo ai nevoie de o motocicleta cu spirit aventurier) si chiar un ghid off-road din Bosnia si Hertegovina.

Daca ideea de a lua dupa tine un caietel cu harta si toate informatiile nu iti surade, poti gasi acelasi lucru pe o aplicatie de mobil si zau ca nu arata rau si isi merita fiecare cent.

De ce am ales sa scriu despre Carpathian 2 Wheel Guide? Stiam de ceva vreme de proiect, dar nu am apucat sa rasfoiesc “caietele de aventura”. Intr-o buna zi, Calin, unul dintre initiatorii ideii, mi le-a trimis la radio si am ramas fascinat. Am stat toata ziua si m-am gandit pe unde as putea sa imi petrec vara, unde as putea sa pun cortul, ce tura scurta s-ar preta la un weekend in care vreau sa scap de Bucuresti. S-ar putea spune ca este primul advertorial de pe testeperoti.ro, insa nu e asa. Mi-a placut foarte mult efortul acestor baieti si intentia lor de a descoperi un mod mai curat de a te plimba cu motocicleta, dar si faptul ca vor sa imparta cu ceilalti experienta lor. Cu mana pe inima, da o fuga pe site-ul lor si comanda-ti ghidurile, sau descarca aplicatia si nu o sa iti para rau!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.