Reinviata de ceva perioada si cu un aplomb nesperat in ultima perioada, legendara firma americana Indian incearca sa intre cat de tare pe piata atat de dominata de Harley Davidson. Nu e usor, chiar daca vii cu motociclete mai apropiate timpului si incerci sa inovezi, totodata sa pastrezi un pret scazut… nu e chiar simplu sa inlaturi pasiunile aprinse ale V2-ului american clasic. Poate si cu o noua gama de culori ale motocicletelor. Sa fie oare asa?

Acum multa vreme nu prea conta ce culoare are motocicleta pe care o calaresti. Pe la inceputul secolului trecut mai toate erau negre sau rosii, uneori chiar si albastre. Rar vedeai vreuna verde, doar daca nu era prada de razboi.

Majoritatea motocicletelor Harley Davidson de atunci erau negre cu ceva gri si de aici si sloganul: “The Silent Gray Fellow”. Motocicletele Indian erau rosii – te ducea cu gandul la originile lor de curse, iar vopsirea motociletelor in doua culori era de-a dreptul rara.

Culorile folosite in ultimii ani au fost cu mult diversificate: doar daca ma gandesc la roz-ul excesiv folosit de japonezi pe vitezane parca ma doare si acum retina.  Ei, Indian Motorcycle lanseaza acum o noua linie de 10 culori pentru Scout si Roadmaster. I-au zis generic: Icon Paint Series.

Mai pe scurt iti poti alege intre Solar Flare Yellow, Dirt Track Smoke, Thunder Black Smoke in doua tonuri, ori Blue Sapphire, Thunder Black si Snakeskin Green tot in doua nuante.

Acum… eu zic ca chopperele exprima masculinitate. N-ar fi prea vesel un cruiser vopsit in… magenta?!

 

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.