Până acum ne anunța pe unde-s gropi, unde stă radarul…dar acum ne spune și pe unde ne putem lăsa mașina.

waze-2

Waze a anunțat încheierea unui parteneriat cu compania de date din trafic INRIX și pune la dispoziția celor care folosesc aplicația o funcție prin care ei pot fi direcționați către cel mai bun loc de parcare.

Aplicați abazată pe feedback-ul utilizatorilor şi pe hărţile Google, Waze, are deja o funcție prin care poți căuta locuri de parcare lângă casă, dar parteneriatul cu INRIX o face și mai inteligentă.

De acum, Waze va ști totul despre parcările din drumul tău.

waze-1

Waze va şti dacă într-o anumită parcare există locuri libere, deci nu te mai trimite prin parcări în care nu ai unde să parchezi nici căruciorul de cumpărături.

Mai mult, aplicația îți va spune și cât costa taxa…și poți alegi parcările mai ieftine. Să vezi de acum alergătură prin București după parcările de 1,5 RON/oră!

Cu toate datele astea pe telefon…parchezi de drag. Nu mai iei in calcul jumătatea de oră pe care o pierzi prin oraș căutând un loc unde să pui mașina.

Poate cu aplicația asta scăpăm și de cei care ăși lasă mașina pe avarie în mijlocul uliței….sau asta nu tine de inteligența artificială?!

*Waze are la ora actuală peste 65 de milioane de utilizatori lunari activi şi este folosită în 185 de ţări.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.