Un best-seller vândut în peste 13 milioane de unități, Renault relansează noul Clio. Noile elemente de design, semnătura luminoasă și proiectoarele full LED fac acum din Clio o mașină din ce în ce mai atractivă.

Renault Clio Estate

Hai să incepem cu o filă de istorie: Clio IV a fost prima mașina cu noua identitate vizuală a Renault. Asta se întâmpla în 2012.

De data asta designerii propun o semnătură full LED și lumini de zi care parcă seamănă cu un ”C” și iată cum, în 2016, Clio revine cu metehnele de acum 4 ani.

În partea din față, grila din jurul siglei este reproiectată de la bun început. Cei de la Renault spun că oferă o tentă modernă. Practic, ea a fost extinsă în partea de jos.
Renault Clio

Dacă privim mașina din spate, design-ul barei de protecție a fost modificat și îi dă noului Clio mai multă robustețe.

S-a umblat și la culori. Avem patru noi nuanțe: Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron și Blanc Nacré – noi jante și capace, dar și noi opțiuni de personalizare.

Reprezentanții Renault spun că noul Clio are parte de materiale de înaltă calitate, folosite și la clasa premium. Cum așa? Tapițeriile sunt reînnoite și după ce că arată bine, se mai simt și bine…cel puțin asta promit francezii.

Oamenii ăștia care își beau cafeaua cu un criossant zic că modelul nou de Clio e mai agil și mai user-friendly.

Dieselul de 1,5 și 110 cai se bucură de o transmisie manuală în 6 trepte – deci mai multă vlagă și mai multă motorină în rezervor!

Avem și un benzinar: Energy TCe 120, tot cu 6 trepte. În total avem 9 propuneri de cutie/motor.

Renault Clio

La interior dăm cu nasul în sistemul Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și mai nou și de sistemul R&Go. Dacă sunteți melomani, veți alege un Clio pentru că de data asta sunetul e redat de un sistem Bose.

Avem sistem de asistență la parcare Easy Park Assis și 4 variante de echipare: Life, Zen, Intensi și (hmm…) GT Line.

Prețuri zici? Iată!

preturi-clio

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.