Dorinta de a explora lumea.  Simplu spus… greu de facut. Ei bine, doi australieni James si Drew au luat greul in spate, motocicletele, dorinta de aventura si au plecat. Ruta aleasa acopera 3 continente, din Australia pana in Londra.

Cei doi “aussie’s” asa cum le place lor sa-si spuna, au avut ocazia sa ne impartaseasca aventura avuta pana acum pe ruta Melbourne- Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de BMW Mottorad Automobile Bavaria. Timp de aproape o ora am ascultat fascinati despre povestea drumetiei cu suisuri si coborasuri. De la inceputul drumului cu Kuala Lumpur si continuand cu Butan, India, Pakistan, Iran, Turcia, Bulgaria si ajungand in momentul de fata Romania, Bucuresti, asta dupa ce au stat pe motor peste 500 de ore si foarte multi kilometrii pe motoarelor lor. Fiecare dintre tarile prin care au trecut au avut de oferit o poveste, o povata si o noua provocare.

Frica de necunoscut

Daca in prima parte a drumului lucrurile au fost relativ simple si a tinut mai mult de organizarea opririlor normale, intrarea in tari precum Pakistan sau Iran lucrurile au luat o tenta cu iz necunoscut si de ce nu chiar si de frica. 

Lipsa de informatii sau cea poleita de altii poate rezulta de multe ori ca aventurierii sa ocoleasca anumite zone unde surprizele pot fi si placute. Ascultatorii de la eveniment au avut sa fie suprinsi de tari precum India, Iran sau chiar Pakistan unde locuitorii acelor tari aveau sa le sara in ajutor celor doi australieni.

Mult a fost, putin a mai ramas. Pare ca drumul aventuros al celor doi s-a apropiat de final, caci de aici civilizatia va domni pe soselele care le vor arata drumul spre Londra!

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.