Ajuns la a XIV- a editie Salonul de motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti a intrunit nu numai pasionatii de mersul pe doua roti, dar si pe cei de auto – mai cu seama in parcarea din fata pavilionului expozitional Romexpo.

Fata de anii precedenti organizatorii au reusit sa imbine in peste 40.000  mp cam tot ce poate misca. Am avut parte in 3 zile de motociclete – stunt show, test drive off-road pe un traseu prestabilit, test drive-uri cu ATV-ul plus alte surprize.

Ce nu am inteles noi…de ce intr-o piata si asa cu mai multe defecte decat calitati, care schiopateaza serios cand vine vorba de achizitii, in care bugetele de abia acum incep sa creasca….oare de ce intr-o astfel de piata avem nevoie de 2 saloane expozitionale simultan?

Credem cumva ca piata asta isi va reveni in momentul in care orgoliile vor fi lasate deoparte si lucrurile vor fi facute in mod constructiv.

Mai mult, asteptam ca in anii urmatori la SMAEB sa ne hotaram asupra a ceea ce vrem sa facem: un targ sau expo? Stim ca pentru micii comerciati este o sarbatoare sa poti vinde atat de multe lucruri in 2 zile, dar aici pierdem toata ideea de salon si se transforma in talcioc!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.