Cu putin inaintea Salonului Auto de la Detroit, Buick vine cu noutati: un concept 2+2 ce imprumuta mici tendinte de la Avenir, conceptul lansat anul trecut.

Buick-Avista-concept-show-floor-104-876x535Pe langa un design senzational si un interior desprins din Star Trek, Avista propune un motor twin-turbo V6 de 3 litri ce dezvolta nici mai mult, nici mai putin de 400 de cai – cam acelasi ca cel pe care-l poarta noul Cadillac CT6.

Tractiune spate, tehnologie start-stop, o cutie automata in 8 trepte si tehnologie Magnetic Ride Control – cu asta se lauda noul Buick. De data aceasta, conceptul pare sa fie o masina reala – una pe care o putem conduce in viata de zi cu zi – iar designul masinii ne duce cu gandul la o utilizare cotidiana.

Buick-Avista-concept-show-floor-116-876x535

Conceptul coupe foloseste platforma Alpha iar apatamentul masoara putin peste 2,81 metri – ca a sasea generatie de Chevrolet Camaro.

In final, la exterior pare sa avem ceva autentic Buick: o grila ce inglobează pe liniile orizontale sigla marcii. Bine, imprumuta linii serioase de la conceptul Avenir in 4 usi – grila este asemanatoare si plafonul inclinat. In plus, avem jante de aluminiu de 20 de inch, actionarea portierelor se face cu ajutorul touch-pad-ului, iar fibra de carbon și aluminiu te duc parca intr-o alta dimensiune
Cei de la Buick spun ca Avista aduce brand-ul catre era in care interioarele sunt acaparate de touchscreen-uri, iar antifonarea atinge noi standarde. Nu stim daca Buick va lansa o astfel de masina, chiar si pe piata americana, insa este clar ca un astfel de concept atrage atentia tinerilor.

Chiar daca noul concept a adunat de ici – de colo cam ce era mai bun, trebuie sa reconoastem ca lipsa de orginalitate arata chiar atractiv in acest caz.

sursa foto: caranddriver.com

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.