Lansat cu mare fast, indragit de cei mai multi fani ai japonezelor suparate si sportive, hulit de ducatisti, noul R1 pare sa aiba probleme.

Inginerii de la Yamaha sunt ingrijorati de faptul ca modelul 2015 al YZF-R1 ar putea avea probleme la cutia de viteze.2016-Yamaha-YZF1000R1SPL-EU-Silver-Blu-Carbon-Action-003

Gurile rele spun ca in Statele Unite recall-ul in service-urile Yamaha este pe cale sa inceapa, insa nimeni nu stie daca este vorba doar despre modelele americane sau toate modelele sportivei mari din casa din Iwata.

 

Pana la urma oficialii companiei au recunoscut ca toate motocicletele au probleme la cutia de viteza si i-au instiintat pe proaspetii proprietari.
2016-Yamaha-YZF1000R1SPL-EU-Silver-Blu-Carbon-Action-001Se pare ca problemele apar doar in anumite trepte si atunci cand motocicleta este utilizata la capacitatea ei maxima, pe circuit. Notificarea primita de proprietari spune ca problema legata de cutia de viteze poate fi rezolvata gratuit la orice dealer Yamaha. Nu-i chiar o treaba usoara, caci repararea fiecare motocicleta ar dura cam 16 ore.

Putinii posesori de proaspat R1pot sta linistiti: nu avem nici service imens Yamaha, iar DN1A pe Cheia nu a semanat niciodata cu circuitul Motegi.

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.