O actiune de comemorare a motociclistilor va avea loc sambata seara, in Bucuresti, incepand cu ora 18.00, in memoria motociclistului Bogdan Gigina. La intalnire poate participa orice motociclist, indiferent de apartenenta la un club motociclistic sau nu, atata timp cat regulamentul este repectat. Regulamentul se regaseste mai jos. Actiunea nu este una de protest, rugamintea organizatorilor este ca participantii sa se comporte civilizat.


 

Comunicat de presa 

” Evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania ţine să transmită condoleanţe familiei poliţistului Bogdan Gigina.

Totodată, Comunitatea Cluburilor Moto anunţă organizarea unei acţiuni comemorative, sâmbătă, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Ştirbei Vodă la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului şi motociclistului Bogdan Gigina.

Motocicliştii vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere preţ de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte.

Menţionăm că această Comunitate a Cluburilor Moto din România este formată din mai multe entităţi proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor şi a asociaţiilor moto şi nu doreşte să instige la acte de violenţe, ură, sau vandalism. Totodată, cerem tuturor participanţilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit.
Actiune comemorativă Bogdan Gigina

REGULAMENT

– Pe bulevardul Ştirbey Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până ~100 m de intersecţie pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfăşoare în bune condiţii.
– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveţi la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.
– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ
Actiunea NU este un protest, ci o acţiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:
– Motoare turate
– Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)
– NU sunt permise acte de vandalism
Rugăm toţi participanţii să respecte LINIŞTEA şi SOBRIETATEA unui astfel de eveniment!”

Locatie Intalnire

 

Share.

1 Comment

  1. Navigand pe internetul din Romania iata ca
    am aflat pe saitul dvs.. Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si
    va doresc cat mai mult succes!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.