Cand ii auzi numele te-ai astepta la o masina in 3 usi, cu un aer sportiv, numai buna de afisat pe strazile mici si inguste ale oraselor italiene. De data asta cei de la Fiat au avut o alta abordare. Noul model Fiat Toro este un pick-up veritabil. Un adevarat armasar gata de pus la munca.899227l

Toata lumea se astepta ca Fiat sa vina pe piata cu un pick-up. Toro era asteptat cu nerabdare pe piata americana, puternic devoratoare de astfel de vehicule, insa producatorul a anuntat si o varianta pentru Europa. Nimeni nu stia, insa, cum va arata noul model – un secret foarte bine pastrat de cei de la Fiat.

Totusi misterul nu a putut fi tinut la nesfarsit si iata ca avem imagini cu noul Toro, care pare sa promita un spatiu generos al habitaclului.

984508l
Europenii ar putea cunoaste noul model Fiat sub un alt nume. Denumirea de Toro pare a fi destinata pietei din America Latina. Chiar si asa, Toro iti da de inteles ca ai de-a face cu o masina grea, vanoasa si gata sa care orice, oriunde! Colac peste pupaza, ma gandesc ca in bena lui Toro ar  putea intra un Fiat 500 si este bine ca italienii au renuntat pentru o perioada la era masinilor-breloc si vin pe piata cu masini care chiar merita plata unui loc de parcare.

Toro nu arata ca celelalte surate din flota Fiat, insa daca ne luam dupa design nu ne inspira nici o masina spartana de teren, ci una demna de cei pasionati de lifestyle.

Despre Toro nu stim prea multe, dar este clar ca va fi propulsat de aceelasi motoare din gama actuala a Fiat, deci este posibil ca diesel-ul Multijet de 2 litri  sa fie printre motoarele dorite de clienti.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.